https://www.homelux.bg
  Начало » Каталог » Как да пазаруваме Моята регистрация  |  Състояние на кошницата  |  Поръчай   
ТЕЛЕВИЗОРИ->
БЯЛА ТЕХНИКА->
УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ->
АУДИО и ВИДЕО
КУХНЕНСКИ МИВКИ->
Смесители за кухня->
ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАЦИЯ->
Производители
Бързо намиране
 
Търси по ключови думи.
Разширено търсене
Информация
Как да пазаруваме
Доставка
Плащане
Контакт с нас
.......::::::::::.......


HOMELUX.BG във Facebook

.......::::::::::.......
.......::::::::::.......
Орган за АРС
Платформа за ОРС
Формуляр за отказ
Политика за защита на личните данни
Как да пазаруваме Как да пазаруваме
Условия за Online пазаруване
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА HOMELUX.BG


ВНИМАНИЕ!
Внимателно прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, не използвайте този уеб сайт!
Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между "БС ТЕХ” ЕООД & " ВИЕЙБИ" ЕООД(наричани по-долу HOMELUX.BG) от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн HOMELUX.BG и поддомейните му (наричани за краткост Сайт), както и отношенията със същите, когато използват информационните и търговски услуги предлагани от "БС ТЕХ" ЕООД и" ВИЕЙБИ" ЕООД "ИТС ИЗИ " ЕООД (наричани за краткост Услуги).
Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на HOMELUX.BG(с изключение на линка към настроящите Общи условия), Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.
„”БС ТЕХ”ЕООД е дружество регистрирано по Търговския Закон на Република България с еик 201931587
" ВИЕЙБИ" ЕООД BG 207656888 ИТС ИЗИ ЕООД BG 207065700
1. Условия за използване на Сайта на HOMELUX.BG
Потребителят разбира и приема обстоятелството, че информационните услуги и Сайта се предоставят "във вида, в който са" и това, че HOMELUX.BG не поема никаква отговорност за навременността, изтриването и невъзможността да бъде доставена информация относно завършени поръчки на Потребителя, негови или на други Потребители мнения и оценки за продукти, информация за не налични продукти, както и за нанесени щети, пропуснати ползи и други вреди, настъпили след, в резултата на или поради използване (или пък невъзможност за използване поради технически проблеми, профилактика, решения на администратора и др.) на Сайта. В случай, че в следствие на използването на този Сайт или материали от него доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт или поправка на оборудване или информация, Потребителят поема цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.
2. Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от HOMELUX.BG
При направа на поръчката Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти.
По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги. При направа на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с "БС ТЕХ" ЕООДи /или / ВИЕЙБИЕООД, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия, поръчката се смята за направена след потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта:
HOMELUX.BGима правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на сайта по време на правене на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата.
При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, HOMELUX.BG има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива
3.доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. HOMELUX.BG си запазва правото да удължава посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя.
Уредите се доставят от куриер, и/или/фирмен транспорт до предварително договорения адрес
ДОСТАВКА НА УРЕДИ КОИТО НЕ СА НАЛИЧНИ СТАВА СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО 100% АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ И ДОГОВАРЯНЕ НА СРОК ЗА ДОСТАВКА ПРИ ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКАТА ПО НАША ВИНА "БС ТЕХ" ЕООД и"ВИЕЙБИ " ЕООД СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ИЗПЛАТИ СЪОТВЕТНИТЕ НЕУСТОЙКИ СЪОБРАЗЕНИ С ОСНОВНИЯ ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ ВАЛИДЕН ЗА ДЕНЯ НА ПЛАЩАНЕТО
4. Връщане на закупена стока
Потребителят има право да откаже и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него стоки в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоките на адреса за доставка, в случай, че същите са със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка и стоките са във вида, в който са получени с придружаващата ги документация и при условията по чл. 55 от Закона за защита на потребителите
Не подлежат на връщане уреди за красота и здраве от съображения, свързани с хигиената и здравето на хората.
Клиента информира писмено "БС ТЕХ ЕООД "и/или "ВИЕЙБИ " ЕООДза решението си да се откаже от договора за продажба преди изтичането на 14-дневния срок по чл.50 от ЗЗП, а "БС ТЕХ ЕООД"и/или "ВИЕЙБИ " ЕООД изпраща на клиента незабавно потвърждение на получено заявление за отказ от договор за продажба.
Крайният срок за връщане на стоката обратно на "БС ТЕХ ЕООД"и/или "ВИЕЙБИ " ЕООД "ИТС ИЗИ " ЕООД е преди изтичането на 14-дневния срок.
/изключение са случаите когато стоката не е налична и се доставя специално за конкретният клиент след направена официална поръчка.Този продутк /и/няма да бъдат върнат/и/ и или заменен/и/ и / или парите ще бъдат възстановени след реализиране /продажба/ на съответният продукт.

На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП "БС ТЕХ ЕООД" и/или " ВИЕЙБИ" ЕООД възстановява на купувача намалена стойност на закупената стока. "БС ТЕХ ЕООД" и /или " " ВИЕЙБИ ЕООД отбива от заплатената сума 15% и възстановява на клиента остатъчната стойност, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/; "БС ТЕХ ЕООД" и/или " ВИЕЙБИ" ЕООД отбива от заплатената сума 25% и възстановява на клиента остатъчната стойност, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто функциониране/.

За да върне стоката, клиентът трябва да изпълни следните условия:
https://www.homelux.bg/privacy.php
-Продуктът не трябва да е използван
-Мивки и смесители Не трябва да са монтирани и /или/ разпробивани
- Да посочи своя банкова сметка, по която да бъде възстановена заплатената цена на стоката /Сумата ще бъде изплатена до 14 работни дни,а за суми над 1000 лв срокът е 30 работни дни/;
Всички кредитни известия ще бъдат изплатени както следва :до 1000 лева -14 работни дни .Над 1000 лева -30 работни дни.
- Да съгласува със служител на HOMELUX.BG адреса, на който да бъде върната.
Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя.
До момента на обратното предаване на стоката от страна на потребителя на HOMELUX.BG, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.
При сервизни дейности от всякакъв характер в гаранционен срок и извън него "БС ТЕХ" ЕООД и/или "ВИЕЙБИ " ЕООД не носи отговорност за всякакви вреди и или лош външен вид при транспортиране на продукти които са без фабрична опаковка независимо от това дали транспорта е собствен или на куриерска компания В случай че продуктите се транспортират от и до сервиз логистичен център или адрес на клиент Също така клиента е длъжен да подсигури хора за товаро разтоварни дейности
5. Уважаеми клиенти,всички бойлери и готварски печки се продават без ел захранващ кабел Моля използвайте за свързването услугите на квалифицирани специалисти или сервизи
Всички продукти използващи пропан-бутан или природна газ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СВЪРЗВАТ ОТ ОТОРИЗИРАНИЯТ СЕРВИЗ НА СЪОТВЕТНАТА МАРКА /същият е упоменат на гаранционната карта/
6 Всички писмени оферти са индивидуални и са валидни 5 работни дни/считано от момента на изпращането им/
7.Homelux.bg не участва в аукциони,конкурси, оперативни програми,обществени и държавни поръчки и не изготвя оферти свързани с тях
8. Гаранционно обслужване
С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване HOMELUX.BGиздава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове.
Гаранцията губи валидност:
а) при изгубена гаранционна карта;
б) при опит за ремонт от неоторизиран сервиз;
в) при повреди, причинени от неправилна експлоатация;
г) при нарушаване на физическата цялост на изделието;
д) при химическо, електрическо или друго въздействие, различно от нормалната експлоатация на продукта;
Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.
След издаден протокол за дефект и /или/ подмяна на уреда "БС ТЕХ" ЕООД и/или "ВИЕЙБИ " ЕООД осигурява нов уред или възстановява стойността му /по платежен документ издаден от "БС ТЕХ" ЕООД и/или "ВИЕЙБИ " ЕООД/в рамките на 14 работни дни
Продуктите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции, включително търговски и целеви. Задълженията на HOMELUX.BG по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени.
Продължи
Вход
E-Mail адрес

Парола
 
Аз съм нов клиент
Забравена парола?
Информация
Цените са с ДДС
Кошница още
0 Артикули
Промоции още
Lino Fit Comfort 1
Lino Fit Comfort 1
947.00лв.
889.00лв.
Промоции още
Leks CLASSIC 4 Промо пакет
Leks CLASSIC 4 Промо пакет
178.00лв.
165.00лв.
.......::::::::::.......Copyright © 2024 homelux.bg
Powered by osCommerce
Посетете Homelux.bg в ShopMania
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Remote IP адрес: 44.192.44.30